OM OSS

 

Visi Eiendom as ble etablert i 1975 og drives nå av andre generasjons eiere. Vi har snart 50 års erfaring innen eiendomsforvaltning, eiendomsutvikling og utleie -og drift av fast eiendom. Vi utfører tjenester både for nærings -og bolig eiendommer.

Vår bakgrunn og lange fartstid i bransjen har gitt oss en god og bred erfaring innen eiendomsfaget. Vi anser oss særs rustet til å bistå med våre tjenester for å levere gode løsninger og hjelp etter kundens behov og ønsker. Vi kan bistå med de fleste tjenester innenfor drift, forvaltning, oppgradering og utvikling av små og store eiendommer og prosjekter, inne og utomhus.

Vi brenner for å levere gode, kreative og innovative løsninger med fokus på sirkulær økonomi og bærekraft. Alle eiendommer er unike og krever ved en omgjøring, ombygging eller tilbygg ulik analyse, planlegging og gjennomføring. Vi bistår med alt fra a-å i en omgjøringsprosess, og kan bistå ved deler, eller hele byggeprosessen fra tanke og planlegging til prosjektering og gjennomføring.

Vårt motto er å levere enestående tjenester etter kundens ønsker og behov.

Har du en eiendom du ønsker å utvikle, oppgradere eller ønsker hjelp til å forvalte? Vi vil hjelpe deg gjennom prosessen, og sammen finner vi den beste løsningen for deg og prosjektet ditt.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat.